Ons aanbod


The Global Escape is een online escape game platform waar
je als team de strijd aan gaat tegen vrienden of
collegas om de snelste ontsnappingstijd neer te zetten. Het
doel van het spel is in eerste instantie Fun! Als tweede plaatsen
we Team bonding! Je werkt als team samen om online raadsels,
uitdagingen en brainbrekers op te lossen.Spellen op maat van bedrijven

The Global Escape richt zich tot bedrijven die een team activiteit wensen die iets meer gepersonaliseerd mag zijn dan onze standaard games. De input komt van het bedrijf, we overleggen dit samen om daarna over te gaan tot de ontwerpfase. De implementatie kan variëren van simpel tot super uitdagend, van logo's plaatsen tot een combinatie van eigen thema, stijl, raadsels en zelfs fysieke objecten op een locatie naar keuze, wereldwijd! Alles is bespreekbaar, want we zijn erg flexibel.

Nog een groot voordeel van een op-maat-gemaakte game is dat er geen beperking is op het totale aantal spelers. We kunnen vanaf 1 tot duizenden spelers op hetzelfde moment laten spelen. Indien je interesse hebt in een op-maat-gemaakte game, vul onderstaand aanvraagformulier in met alle gekende informatie en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Standaard spellen voor bedrijven

Kies uit onze standard games, wij zetten een aparte omgeving op waar enkel jouw medewerkers tegen elkaar kunnen spelen. We personaliseren de startpagina met je logo en we zijn gedurende het spel live beschikbaar voor ondersteuning. Het enige waar jij moet doen is kiezen welke video-call software je wil gebruiken.

Standaard spellen voor vrienden en familie

Easy and fast! Kies een game, betaal het spel en speel! Of speel later, want na betaling krijg je een code opgestuurd en kunnen jullie zelf
beslissen wanneer je wenst te spelen.

  • Speel in teams van 4 tot 7 personen
  • In het Nederlands, Frans of Engels
  • Duur: 60 tot 90 minuten
  • Niet fysiek samen zijn, enkel digitaal via een videocall platform naar
    keuze (WherebyZoomTeams,...)
  • Onmiddellijk te spelen of op een moment naar keuze (na betaling kan je de teams meteen opzetten en krijgen alle spelers een email)